Freelance software developer

Automatisering draait niet alleen om kostenbesparing. Voor mij draait het vooral om het wegnemen van saai en herhaaldelijk werk zodat mensen zich kunnen bezig houden met werk wat meer voldoening geeft.

Veel bedrijven kiezen voor standaard software. Als dit precies aansluit op jouw omstandigheden en wensen dan kun je hiermee kosten besparen. Om echter vooruit te lopen op je concurrent zul je moeten innoveren met maatwerk.

Door te innoveren kun je behalve kosten besparen ook kansen grijpen en inspringen op wijzigende marktomstandigheden. Dit wil je zowel effectief als duurzaam doen met snel resultaat en iets waarop je kunt verder bouwen.

Software waar je verder op kunt bouwen is flexibel en overdraagbaar. Je wilt geen hogere kosten voor onderhoud en meerwerk naarmate het project groeit. Ook wil je niet afhankelijk zijn van individuele ontwikkelaars of partijen. Sterker nog, leveranciers zouden je niet moeten insluiten maar horen je klandizie te blijven verdienen.

Een flexibele en duurzame aanpak

Ik bereik dit door eenvoud in architectuur en implementatie. Door kleine heldere onderdelen in plaats van een enkel complex system. Met minder afhankelijkheden en minder risico.

Als full-stack web developer ben ik comfortabel met een aantal veelgebruikte programmeertalen en frameworks. Voor kleine projecten kan ik helemaal zelfstandig te werk gaan, bij grotere projecten met een team kan ik een meer specialistische rol aannemen.

Voorbeelden van enkele projecten waar ik aan heb gewerkt zijn een remuxer voor settopboxen, een online betalingssysteem, een logistiek tracking en planningssysteem en een online video editor.

Expertises

Je kunt mij voor software development inhuren als:

Overige talen

Verder speel ik ook nog graag met andere programmeertalen zoals c#, c, php, elixir en elm.